Domov  |  O nas  |  Proizvodi  |  Zastopstva  |  Podpora  |  BREZPLAČNA PREDSTAVITEV
 
 
     
 


 

Spoštovani!

Brez popolnih evidenc kadrovskih podatkov danes ne gre več. Vodenje evidence prisotnosti oziroma delovnega časa za obvladovanje delovnih procesov je v trenutnem času postalo že skoraj nuja. Zato bi vas radi opozorili na nekaj zmožnosti, ki jih ne ponuja noben drug sistem.

Z ugodnostmi našega kadrovsko informacijskega sistema in nadzora ter izkoristka delovnega časa boste že z minimalno investicijo bistveno povečali vašo učinkovitost in kvaliteto dela, pametno razporedili vaše človeške vire in seveda prihranil zelo veliko nepotrebnih stroškov.

Ključ do uspeha je vsekakor učinkovita kadrovska služba, ki ne razmetava s časom in ima vse potrebne informacije takoj pri roki. QuickTime Kadrovska Evidenca je vaš nepogrešljiv pomočnik, ki kadruje z vami in raste skupaj z vašimi željami in potrebami vsak dan.

Ne izgubljajte časa svojih zaposlenih! Sistem omogoča optimalen nadzor nad delovnim časom in je nepogrešljiv pomočnik pri obračunu plač.

Program je nastavljiv je tako, da lahko večino orodij nastavite po svojih željah. Poljubno nastavljate urnike, tarife v urnikih, predloge za žigosanje, označujete koledarje in časovne dogodke, ki se izpisujejo na terminalih. Program skrbi za poljubno obveščanje na terminalih, za proženje zunanjih naprav (kamer, ključavnic), nadzoruje pooblaščen dostop, omogoča kontrolo tudi za zaposlene na terenu… V trenutku prikaže trenutno prisotnost vseh zaposlenih in pregled dnevnih dogodkov za vsakega zaposlenega. Če ne veste tega v naprej, v okviru nastavitev prepozna izmeno, nadure, ...

"Če zaposleni vsak dan »ne-oddela« le 10 minut delovnega časa, pomeni to 38.5 ur letno, to je cel delovni teden, v najmanj profitabilnih panogah vsaj 200 EUR bruto. Uvedba QuickTime Delovne Prisotnosti se izplača prej kot v pol leta. Ostalo je čisti dobiček podjetja!"

QuickTime Delovna Prisotnost vsebuje nastavljivo okolje po vaših željah, povezan je s QuickTime Kadrovsko Evidenco in se lahko povezuje s poljubnimi programskimi rešitvami. Prepričani smo, da je QuickTime Delovna Prisotnost več kot le izredno močno orodje za vodenje evidence prisotnosti zaposlenih. Je sistem, ki bo korenito in celovito poenostavil, organiziral in pospešil, torej pozitivno spremenil vaš način vodenja evidenc nasploh. In to po vaših pravilih, kot ste si jih zamislili in to brez omejitev. Izredno!

Zakaj tako? Kaj nas loči od konkurence? Naj omenimo le nekaj prednosti našega sistema:

  • Pripravite obračun z vsemi pogoji, ki si jih zamislite, brez omejitev!
  • Ker poskrbimo za celostne rešitve in damo garancijo na cel sistem, ponujamo zraven tudi registracijske programobilne terminale Acroprint s čitalci HID ter ostalimi materiali (kartice, ...)

Seveda pa se morate o mnogih prednostih, ki jih nudi naš informacijski sistem, prepričati sami in to absolutno

Privoščite si vrhunsko znanje po sprejemljivi ceni!

Zato ne odlašajte in nas kontaktirajte. Naša predstavitev, nasveti in posvetovanje o najboljši rešitvi so BREZPLAČNE, uporabite pa lahko tudi ostale naše storitve in izkoristite ugodnosti drugih prodajnih programov našega podjetja, ki jih nismo navedli v dopisu.


 

QuickTime d.o.o. © 2015