Domov  |  O nas  |  Proizvodi  |  Zastopstva  |  Podpora  |  BREZPLAČNA PREDSTAVITEV
 
 
         
 

QuickTime Kadrovska Evidenca je obsežno in zmogljivo delovno orodje, ki vam bo v najkrajšem času izvedlo še tako zahtevna opravila, saj so vsi potrebni podatki dosegljivi na enem mestu.

Program je prilagodljiv, delo z njim je enostavno in kar je najpomembnejše, prihranil vam bo ogromno vašega dragocenega časa. Vgrajenemu sistemu poročil so dodani tudi grafični prikazi podatkov, ki bodo še dodatno vplivali na profesionalen vtis o vašem delu.

Programski paket je načrtovan za sočasno delo več oseb na različnih operacijskih sistemih in z istimi podatki, za varnost osebnih podatkov pa je poskrbljeno z visoko stopnjo zaščite.

Sodobnega kadrovskega oddelka si ne moremo predstavljati brez sodobnih tehničnih pripomočkov kot je računalnik. In če bo na vašem računalniku nameščen program QuickTime Kadrovska Evidenca bo vaše delo postalo prijetno, hitro in učinkovito. Razni stresi in nočne more bodo le del mračne preteklosti. Več >

QuickTime Delovna Prisotnost je programski in strojni paket za učinkovito in celovito avtomatsko vodenje prisotnosti zaposlenih.
Sistem je namenjen vsem organizacijam, ki potrebujejo sodobno in enostavno orodje za hitro in pregledno časovno evidenco zaposlenih. Posebno primeren je za delovne organizacije, ki imajo zapleten sistem urnikov in tarifiranja delovnih ur.

Poleg evidentiranja prisotnosti se lahko odločite tudi za spremljanje kontrole dostopa in avtomatizacijo proizvodnje.

Več >


 
Samostojno ali v okviru našega paketa za registracijo delovnega časa imamo tudi module za kontrolo dostopa, ki lahko hkrati beležijo tudi dogodke oziroma delujejo kot točka preverjanja, torej enostaven terminal za dogodke.

Npr:. na službenem vhodu registrira prihod na delo, na izhodu, lahko so tudi ista vrata, odhod z dela, lahko je pogoj za prehod odpiranje vrat s kartico, tako da je zloraba praktično onemogočena.

Krmiljenje je možno tudi preko spleta z pregledom kamere z lokacije. Konec je z daljinci in s tem povezanimi težavami.

Več >

 

QuickTime d.o.o. © 2015