Domov  |  O nas  |  Proizvodi  |  Zastopstva  |  Podpora  |  BREZPLAČNA PREDSTAVITEV
 
 
     
 

 

QuickTime d.o.o.
Janševa cesta 2C
1000 Ljubljana

Tel: 01 433 00 58
Fax: 01 231 50 41

E-Pošta:
Splošne informacije: Info@QuickTime.si
Povpraševanja: Prodaja@QuickTime.si
Servis: Servis@QuickTime.si

Matična številka 5447950
Davčna štrevilka 60422793
Registrska številka 1/7396/00
Transakcijski račun 03134-1000375633
Šifra dejavnosti 71.129
Osnovni kapital 8.772,00 EUR

Podjetje QuickTime d.o.o. je prisotno na slovenskem trgu že več kot 20 let. Smo ekipa strokovnjakov, ki se ukvarja z izdelavo programske opreme za široki trg, programske opreme po naročilu, izdelavo informacijskih rešitev in multimedijskih izdelkov in prodajo licenčne programske opreme. Nudimo tudi storitve na področju izvedbe organizacijsko informacijskega inženiringa, računalniškega inženiringa, pomoči uporabnikom in administratorjem računalniških sistemov, postavitve računalniških omrežij, instalaciji programske opreme, šolanjem uporabnikov, prodajo strojne opreme in postavitvijo sistemov na ključ.

Večino poslovnega uspeha, več kot tri četrtine, nam prinaša področje programske opreme in rešitve za uporabnike oziroma celovitih ali delnih sistemskih rešitev po naročilu.

Vsi naši proizvodi so prilagojeni za uporabo v programskih okoljih Windows. Pri rešitvah smo naše znanje podprli s programsko opremo proizvajalca Microsoft, znotraj ali pa s pomočjo katerih gradimo aplikacije. Vgrajene aplikacije so tudi prenosljive na druge sisteme, za katero je ta aplikacija na voljo.

Pri naših rešitvah in programski opremi upoštevamo visoke standarde uporabe programske opreme, za vse uporabnike pa je na voljo tehnična pomoč. V primeru, da naletijo na nejasnosti ali probleme pri uporabi naše ali licenčne programske opreme, se lahko med našim delovnim časom oglasijo po telefonu, ter povprašajo za rešitev problema.

Pretežni del ostalih naših poslovnih dejavnosti pa so storitve s področja inženiringa ter postavitev in vzdrževanja programske opreme ali sistemov. Pri tem je možen celoten ali delni prevzem del ter svetovanje in podpora. Pri projektih na ključ podjetje QuickTime d.o.o. kot nosilec projekta prevzame tudi vse garancije za sistem kot celoto, čeprav je projekt partnersko delo z več slovenskimi podjetji, ki pokrivajo druga področja dela kot so: Strojna oprema, WAN, Internet priklop, meritve, instalacije, itd.

V vseh letih delovanja podjetja smo si pridobili širok krog kupcev tako v gospodarstvu in negospodarstvu, ki so zadovoljni in z veseljem uporabljajo naše programske rešitve.

 

 

QuickTime d.o.o. © 2015