Domov  |  O nas  |  Proizvodi  |  Zastopstva  |  Podpora  |  BREZPLAČNA PREDSTAVITEV
 
 
     
 

QuickTime Kadrovska Evidenca je program za vodenje evidence zaposlenih v podjetju. Nastal je kot plod tesnega sodelovanja programerjev podjetja QuickTime in strokovnjakov kadrovikov. Rezultat sodelovanja je program pisan na kožo vsem sodobnim kadrovikom, ki pri svojem delu uporabljajo računalnik.

Zamudno iskanje podatkov o zaposlenih po raznih kartotekah so nočne more vsakega kadrovika. Program QuickTime Kadrovska Evidenca pa vam v nekaj trenutkih izpiše vse iskane podatke. Preglednost, hitrost, enostavna uporaba je le nekaj odlik programa, ki uspešno nadaljuje večletno tradicijo QuickTime programske opreme.

Program je že v svoji prejšnji različici ponujal več kot zbir podatkov o zaposlenih v podjetju in tudi v najnovejši različici je največji poudarek na uporabnosti le teh pri vsakdanjem delu. Izdelava tabelaričnih poročil, izdelava raznih statistik, prenos podatkov, vodenje zaposlenega od prihoda v podjetje do upokojitve še nikoli ni bila tako enostavna. V pomoč so vam čarodeji, ki večino zamudnega dela opravijo sami.

 
 
Glavni moduli QuickTime Kadrovske Evidence so:
Podjetje
Podjetje je modul, ki vsebuje osnovne podatke o podjetju, koledar podjetja in strukturo podjetja. Prvič v QuickTime Kadrovski Evidenci je možno voditi evidenco za več podjetij. Po vpisu osnovnih podatkov o podjetju, zgradimo strukturo podjetja po oddelkih in delovnih mestih in določimo zahteve za določeno delovno mesto. Izpolnimo še koledar podjetja in vse je pripravljeno za vpis zaposlenih.
Osebe
Modul Osebe vsebuje podatke o zaposlenih. Sestavljen je iz štirih glavnih kartic: Osebni podatki, Izobrazba, Delo in Zavarovanje. Novosti kot je upoštevanje raznih bonifikacij pri izračunu delovne dobe in osebni koledar v katerem dopolnimo koledar podjetja z odsotnostmi zaposlenega. Omogočena je tudi evidenca prisotnosti zaposlenega, ki bo v bližnji prihodnosti na željo kupcev povezana z avtomatskim registratorjem prisotnosti.
Poročila
Modul Poročila omogoča izdelavo različnih poročil. Delo nam olajša čarodej in tako je za izdelavo poročila potrebno le nekaj klikov z miško. Najprej določimo ime poročila in program v katerem se bo izdelala predloga poročila. Na izbiro imamo Word, Excel, WordPerfect, Quattro Pro in tabelo v Wordu. Sledi izbira polj, ki jih želimo imeti v poročilu. V izbranem programu izdelamo predlogo, ki se doda v seznam predlog. V naslednjem koraku izberemo že narejeno predlogo in dodamo seznam oseb, ki jih želimo imeti v poročilu. Podatki se prenesejo v izbran program, kjer jih lahko dalje obdelujemo, tiskamo,... Posebno uporabna je opcija Spajanje dokumentov v Wordu, kjer pri izdelavi predloge razvrstimo imena polj v že obstoječ tekst (pogodbe, prošnje, pozive, razne formularje,...). Imena polj se po izbiri oseb zamenjajo z dejanskimi podatki.
Tabelarični pregled
Tabelarični pogled nam omogoča izdelavo hitrih poročil v obliki tabele. S pomočjo večnivojskega filtra izberemo osebe, ki jih želimo imeti v poročilu in določimo polja, ki nas zanimajo. Podatki se izpišejo v obliki tabele, ki jo lahko izvozimo v zgoraj naštete programe. Zaposlene filtriramo po poljubnih kadrovskih podatkih. Izdelava večnivojskega filtra je zelo enostavna. Z enostavnimi kombinacijami IN in ALI stavkov pridemo do željenega kriterija. Dobrodošla novost je tudi vodenje zaposlenih po projektih.
Statistika
Z modulom Statistika lahko podatke iz tabele prikažemo tudi grafično. Pri izdelavi grafa nam pomaga čarodej.
  Opozorila
Opozorila vas opozarjajo na pomembne datume, ki jih ne smete pozabiti.
Program je zasnovan tako, da vas samodejno opozarja na potek različnih dogodkov v vaši organizaciji. Če morate nenehno skrbeti, komu in kdaj poteče delovna doba za določen čas, izpit za higienski minimum ali zdravniški pregled, delovno dovoljenje ali različne obletnice, potem nehajte skrbeti in prepustite to skrb vašemu pomočniku. Nastavite lahko tudi število dni pred datumom, ko vas program že pri prijavi avtomatsko opozori.
Pogovor
Telefon je namenjen uporabnikom mrežne verzije programa QuickTime Kadrovska Evidenca. Omogoča medsebojno komunikacijo dveh uporabnikov, ki istočasno uporabljata program ali komunikacijo med uporabnikom in administratorjem programa.
  Administracija
Prva stvar, ki jo opazimo, ko program zaženemo je zaščita z geslom, ki onemogoča nepooblaščeno delo s programom. Vsak uporabnik QuickTime Kadrovske Evidence ima svoje uporabniško ime in geslo, ki ga določi administrator.
Modul Administracija nam omogoča dodajanje novih uporabnikov in delitev uporabnikov v uporabniške skupine, ki imajo dostop do določenih modulov programa. Vsak uporabnik ima svoje geslo brez katerega se ne more prijaviti v program.

S programom QuickTime Kadrovska Evidenca bo vaše delo preprosto in lahko kot še nikoli. Vaš pomočnik namreč nosi v spominu vso kadrovsko zgodovino vašega podjetja, bivše in trenutno zaposlene delavce, skupaj z njihovimi (pre)razporeditvami. Sistematizirate delovna mesta in izpisujete organigrame.

Enostavna uporaba in vnos podatkov, veliko čarovnikov, različni državni šifranti, poročila (M1, M2, ER-08, družinski člani, itd.), opozorila ter prijateljevanje s skupino programov Microsoft Office (različnih generacij, od letnika 95 naprej), bo korenito spremenilo vaš način dela.

Programski paket QuickTime Kadrovska Evidenca deluje tudi v vaši računalniški mreži. Po vaših navodilih lahko Kadrovsko Evidenco prilagodimo, da se poveže z vašim obstoječim programom za obračun plač.

Sestavni del programa je tudi interaktivna pomoč, kjer so podrobno opisana vsa opravila programa QuickTime Kadrovska Evidenca. Zelo uporaben je tudi Napotek dneva, ki se prikaže vsakič, ko zaženemo program in nam ponudi uporaben nasvet za delo s programom.

Dodatki
Poleg osnovnega paketa, vam ponujamo še naslednje dodatke, ki vam še dodatno olajšajo delo:

  • Obrazci ZZZS
    Vaš pomočnik zna izpolnjevati tudi ZZZS obrazce M1-M4 ter obrazca za prijavo poškodbe ER-08 in družinske člane, saj ima vedno v spominu vse potrebne šifrante, najnovejši šifrant poklicev, občin, šol, vrste del in nalog, itd. Več kot 10 vrst šifrantov pa lahko spreminjate po vaših željah.
  • Avtomatski izračun dopustov
    To je dodatek k osnovnemu programskemu paketu, ki vam omogoča tiskanje odločb o dopustu ter izračun dopustov po vaših kriterijih.
  • Dokumenti_1
    To je dodatek k osnovnemu programskemu paketu, ki vam prinaša zbir več kot 30 že pripravljenih poročil (pogodbe o zaposlitvi, avtorska pogodba, prerazporeditev, upokojitev, nagrade, odpravnine, odločbe o dopustu, itd.).

 

QuickTime d.o.o. © 2015